четвер, 27 вересня 2007 р.

Встановлюємо Clipart для OpenOffice.org

Досить серйозний плюс Microsoft Office завдяки чому цей офісний пакет такий популярний - це великий Clipart у якому можна знайти картинки на будь-який смак. Вільний пакет OpenOffice.org не має такої колекції у стандартній поставці, проте нічого не заважає завантажити з інтернету (а якщо ви купили диски з репозиторієм, то і качати нічого не потрібно) Open Clipart Library і встановити його на вашу Ubuntu систему. Розробкою Open Clipart займається багато людей по всьому світу, такий контент розповсюджується за умовами ліцензії Creative Commons, тому жодних проблем з легальність немає.

Процес встановлення як звичайно в Ubuntu дуже простий:
sudo apt-get install openclipart

От і все, тепер у будь-якому компоненті OpenOffice.org ви можете отримати доступ до галереї з допомогою меню Інструменти -> Галерея.



Галерея досить велика, зображення відсортовані за тематикою. Крім растрових зображень є багато й векторних ілюстрацій у форматі SVG.Купить болты гайки, метрический крепеж любого класса прочности и из нержавейки в Москве.,snow nut Москва.,Linksys PLTS200.,I've created my site at web site hosting.,интернет магазин парфюмерии,snow nut Москва.,

Реклама

snow nut Москва.,

Реклама

snow nut Москва.,

Реклама

snow nut порошок.,

Немає коментарів:

Дописати коментар