неділю, 3 серпня 2008 р.

Новини: FCM, BlenderArt, Yo Frankie!

Наприкінці липня з'явилося декілька цікавих номерів вільних журналів

Full Circle Magazine №15



Черговий номер журналу від спільноти Ubuntu містить ряд цікавих статей. Зокрема розповідається про спосіб перенесення домашнього каталогі на інший диск. У черговій статті про створення власного серверу на базі Ubuntu розповідається про встановлення eGroupware. Цикл статей про GIMP доповнився розповіддю про використання шарів. Також у номері є цікава стаття про відновлення втраченого завантажувача GRUB. Ronnie Tucker наводить огляд МФП HP PhotoSmart C3180.

Подробиці

BlenderArt №17



BlenderArt - журнал, що видається спільнотою Blender. Даний номер більшою частиною присвячений прийомам роботи зі світлом. Приводиться інтерв'ю з Tony Mullen'ом, автором вже досить відомої книги "Introducing to Character Animation with Blender", а також з Allan'ом Brito, автором "Blender 3D – Guia do Usuario" та "Blender 3D: Architecture, Buildings and Scenery" (я вже писав про враження від даної книги). Традиційно, достіпні для вільного завантаження всі моделі, що використовувалися у журналі.

Подробиці

BlenderEmpire.ru



Російський проект BlenderEmpire.ru опублікував перший номер російськомовного журналу присвяченого Blender. Виглядає він чесно кажучи не так якісно як BlenderArt, але першому номеру це можна пробачити. Статті тим не менш досить цікаві.

Подробиці

Yo Frankie!



Проект Apricot, у рамках якого створюється гра за мотивами мультфільму Big Buck Bunnie нарешті озвучив остаточну назву: Yo Frankie!: A Furry Vendetta. Гра базується на движку CrystalSpace, практично повністю створена з допомогою Blender, код написаний на Python. На даний момент доступна для завантаження демо-версія. Протягом серпня планується вихід релізу на DVD. Через деякий час гра, а також всі девелоперські матеріали стануть доступними для завантаження за ліцензуєю Creative Commons.

Подробиці

Реклама

Посетите: сайт интим знакомств на SexWebLove.Ru,интим знакомства в ростовеинтим знакомства в саратовесмотреть онлайнИзготовление и поставка пластмассовые уголки - mskplastik.com,Печи и камины для дачи Теска древесины,Кулинария стран мираКулинарные рецепты.,

Немає коментарів:

Дописати коментар